TV-tweets

Een van de leukste dingen van Twitter vind ik TV kijken met Twitter ernaast. Zo was Boer zoekt Vrouw ineens nóg veel grappiger vanwege alle twitteraars die werkelijk over alles hun mening kenbaar maakten. Van de roodgeblokte tafelkleedjes tot de komkommerboer die tien komkommers per dag eet…het kwam allemaal langs.

Ook politiek wordt ineens een stuk leuker om te zien. Het is mooi om te zien dat Kees van der Staaij regelmatig trending topic is wanneer hij die oervervelende Alexander Pechtold weer eens de mond gesnoerd heeft. Ook de tweets over Geert Wilders zijn vaak zowel hilarisch als een schot recht in de roos. Het wordt hoog tijd dat hij en zijn volgers opstappen, maar toegegeven, Twitter zal er een stuk saaier op worden.

Het mooist vind ik nog het programma ‘De Avondetappe’. Ik ben nu niet bepaald een fan van Mart Smeets, maar aan de #martsmeets tweets te zien, zijn er velen die die mening met mij delen. Vorig jaar verscheen Mart tijdens één van de uitzendingen met een enorm afzichtelijk blauw-wit gestreept overhemd aan. Direct twitterde iemand: ‘Circus Renz belde. Ze willen hun tent terug’.

Zaterdag begint het Tourfeest weer. Ik verheug me nu alweer op De Avondetappe, mèt Mart èn met Twitter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s