Dankbaar

Volkomen gesloopt plof ik zojuist met laptop en al op de bank. Raar gevoel is dat; een dag waar je al zoveel jaar over nadenkt, daarna het idee lanceert, waarna de molen in gang wordt gezet…en ineens is de dag voorbij.

Maar wat een geweldige dag hebben we vandaag gehad! En wat is er veel om dankbaar voor te zijn!
Het begon al met de aanmeldingen. Ik heb altijd érg graag alles onder controle, dus bij de lancering van de uitnodiging maakte ik me al wat zorgen dat er niemand op zou komen dagen. Maar integendeel, er ging de afgelopen weken bijna geen dag voorbij of ik ontving wel weer een aanmelding in mijn mailbus. Toevallig? Nee, bijzonder! Zo ontving ik elke dag weer een bemoediging, dat het goed zou komen.

Dankbaar ook voor al het goede op deze dag!
Dankbaar voor de prachtige lezingen van ds. Van Olst en ds. Van den Brink.
Dankbaar voor de schitterende Psalmen en liederen die we zongen. “Wilt gij verlost zijn en witter dan sneeuw, daar is kracht in het bloed van het Lam!”
Dankbaar voor de warme sfeer, de goede gesprekken. Het was zo waardevol om af en toe rond te lopen en dan flarden van gesprekken te horen, waarin jongeren heel open en vrijmoedig met elkaar over geloofszaken spraken. Bijzonder!

Zoveel om dankbaar voor te zijn.
Wat een rijke dag!

Deze Bijbelstudiedag gemist? Schrijf dan 6 oktober in je agenda voor de eerstvolgende Bijbelstudiedag in Utrecht!
 

2 gedachtes over “Dankbaar

 1. Ja, ik heb ook genóten! Zó bijzonder om eens een ander licht over De Zaak geworpen te krijgen, om hemelsgezindt te zijn. En wat een boeiende en leerzame studies waren het. Het was veel en het was duidelijk! Maar wat ook een bemoedigingen en een zekerheden, en dat zo voor het oprapen. Kan me niet voorstellen dat de Israëlieten van hun manna meer verzadigd waren. Dit manna was voedzaam en moet, voor een betere vertering/verwerking herkauwd worden. Zie daarom uit naar je mail met lezing van Ds. van Olst. Ook de ontmoetingen met andere mensen waren fijn, gezellig, leerzaam en verrijkend. Een Tóp-dag, zowel aards als geestelijk.

  (en natuurlijk ook niet te vergeten de after party bij Kl.Zwitserland ;-). Ik heb er van genoten!
  Nogmaals dank daarvoor!!!!!

  Geniet van je avond!
  Liefs,

  1. Inderdaad, after party was ook mooi! Mijn ‘jubelstemming’ is overigens zojuist wel weer gekelderd door dit artikel: http://www.refdag.nl/kerkplein/kerknieuws/ds_van_voorden_lijn_ds_kersten_vasthouden_bij_visie_op_de_doop_1_640368

   Zó ongelofelijk triest als je de laatste alinea leest; gelukkig hebben we vandaag een ander Evangelie gehoord (of beter gezegd: Het Evangelie!); blij dat er bij ons niet verteld werd dat je niet tegen je kinderen mag zeggen dat God je Vader wil zijn!! Wat een dwaling en wat een enorm gebrek aan geloof en Godsvertrouwen!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s