Dubio

Ik sta in dubio. Morgenavond is het Oudejaarsavond en ik heb voor het hele weekend nog niets gepland.

Vriendinnen vragen of ik naar Apeldoorn kom om bij hen de jaarwisseling te vieren. Klinkt heel aanlokkelijk, gezellig een beetje kletsen en misschien nog even een drankje in de stad halen…allemaal leuk. Ik heb gelukkig ook nog genoeg familie waar ik heen kan, dus ook dat is het probleem niet.

Maar aan de andere kant is het ook heel aanlokkelijk om gewoon eens lekker thuis te blijven. Om het hele Oudejaarscircus, gevoed door media en commercie, te negeren en lekker om 11 uur mijn bed in te duiken. Ik heb drukke weken achter de rug dus een weekend niks lijkt me heerlijk!

Maar als ik anderen vertel van dat voornemen, kijken ze me aan of ik bezig ben mijn verstand te verliezen. ‘Dat dóe je toch niet?’ wordt er gevraagd, alsof ik van plan ben een heel jaar afgezonderd te leven in plaats van die paar uurtjes tot middernacht…

Ik ben er nog steeds niet uit. Gelukkig heb ik nog een dag om na te denken.

Iedereen een goede jaarwisseling gewenst, waar en met wie dan ook…!

Een gedachte over “Dubio

  1. Als je een avondje vroeg naar bed wil, dan doe je dat maar zondagavond! Want morgenavond wordt het inderdaad de jaarswisseling vieren met een wijntje (of een paar) in de stad in Apeldoorn, om je jaar sprankelend te beginnen!:) & dan kun je zondagavond vroeg naar bed om slaap in te halen;) Tot Morgen!
    Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s